Vizita e Kryeministrit të Shqipërisë Z.Edi Rama ,Ministres së Arsimit Znj. Lindita Nikolla,Ministrit të Mirqënies Sociale Z,Erion Veliaj , Ministrit për Cështjet Vendore Z, Bledi Cuci dhe disa Deputeteve të Parlamentit Shqiptarë në Kantinën “ARBËRI” për të degustuar produktin më të ri “ARBËRI” SPUMANTE !!